Kontakta oss

Ni och era kunder står i centrum när vi utvecklar era affärer och lönsamhet. Beroende på var ni är i er digitala evolution sätter vi en agenda för era nästa steg med tydliga aktiviteter och målsättning

Miljonline Stockholm

Saltmätargatan 28
113 28 Stockholm
Phone: +467 30303030
Email: info@miljonline.se

Miljonlines erbjudande

 1. Bra resultat
 2. Kunskap och affärserfarenhet
 3. Punktlighet och tidplan
 4. God kommunikation och förståelse
 5. Lågt pris

Miljonline – arbete med digitala affärer sedan 1999

Vi är snabba att förstå er tack vare att vi jobbat för stora och små samt mött liknande men inte exakta situationer tidigare. Vi hjälper dig att illustrera, designa och lansera din förnyade digitala kommunikation. Sådana är vi på Miljonline.

I vårt arbete för er deltar dessa experter:

 • Agil ledning av projekt
 • Användbarhetsexpert (UXD)
 • Digital skribent
 • Ingenjör, systemarkitekt, back-end och front-end-utvecklare
 • Expert inom sökmotoroptimering (SEO)
 • Expert inom sociala medier
 • Expert inom konverteringsteknik (CRO)

Referenser

“Torbjörn och hans team vägledde Bristol-Myers Squibb (BMS) till stora framgångar i digitala medier genom insiktsfull rådgivning, erfarenhet och kreativa förslag till kommunikation med personer som är intresserade av HIV, cancer och reumatism. BMS webbplats är industriledande inom flera terapeutiska områden där synligheten på sökmotorer är starkt bidragande.”

Tina Englund, Bristol-Myers Squibb

“Den arbetsgrupp som Torbjörn ledde, bidrog på ett betydande sätt till bygget av företagets miljardvärdering genom utveckling av PokerRoom.com:s ranking på poker-relaterade sökord. Genom toppositioner på google.com och de flesta lokala versioner som exempelvis google.fr och google.de såg vi till att kostnaden för nykundsrekryteringen var lägre än konkurrenternas och vår lönsamhet hög.””

Oskar Hörnell, Ongame